Chai-panna cotta med pistaciekaramel
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
blade
Husblas
2,5
dl
Fløde "9 %"
30
g
Sukker / melis / stødt melis
1
brev
instant chai latte
10
g
Pistacienødder
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Fremgangsmåde
Læg husblassen i blød i koldt vand. Hæld fløde, sukker og chaipulver i en gryde. Varm det op til lige under kogepunktet og rør, til sukkeret er opløst. Pres væden fra husblassen og smelt den i den varme fløde. Si blandingen og fordel den i 4 glas. Sæt dem koldt, til cremen er stivnet, min. 2 timer, men gerne natten over.
Hak pistacienødderne. Smelt sukkeret ved lav varme på en pande, tilsæt nødderne, glaser dem og hæld karamellen ud på et stykke bagepapir. Lad det stå, til det er helt afkølet, og bræk det i mindre stykker.
Pynt panna cottaen med pistaciekaramel og server.
Søgeord: Panacotta, pana cotta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Panacotta, pana cotta
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Panacotta, pana cotta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chai-panna-cotta-med-pistaciekaramel
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chai-panna-cotta-med-pistaciekaramel