Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chai-panna cotta med pistaciekaramel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
blade
Husblas
2,5
dl
Fløde "9 %"
9 %
30
g
Sukker / melis / stødt melis
1
brev
instant chai latte
10
g
Pistacienødder
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde

Læg husblassen i blød i koldt vand. Hæld fløde, sukker og chaipulver i en gryde. Varm det op til lige under kogepunktet og rør, til sukkeret er opløst. Pres væden fra husblassen og smelt den i den varme fløde. Si blandingen og fordel den i 4 glas. Sæt dem koldt, til cremen er stivnet, min. 2 timer, men gerne natten over.

Hak pistacienødderne. Smelt sukkeret ved lav varme på en pande, tilsæt nødderne, glaser dem og hæld karamellen ud på et  stykke bagepapir. Lad det stå, til det er helt afkølet, og bræk det i mindre stykker.

 

Pynt panna cottaen med pistaciekaramel og server.



Søgeord: Panacotta, pana cotta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Panacotta, pana cotta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chai-panna-cotta-med-pistaciekaramel

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her