Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bulgursalat med spidskål, forårsløg og grønne asparges

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
dl
Bulgur
3
dl
Vand "eller grøntsagsbouillon"
eller grøntsagsbouillon
0,5
stk
Spidskål
2
stk
Forårsløg / springløg
Babyspinat "lidt"
lidt
4 - 6
stk
Asparges "grønne"
grønne
Mynte "lidt"
lidt
0,5
tsk
Citronskal "fra en usprøjtet citron"
fra en usprøjtet citron
1
stk
Chili "lille rød"
lille rød
Olie-eddikedressing "evt. med hvidløg"
evt. med hvidløg

Fremgangsmåde
Kog bulguren under låg med vand og lidt salt eller grøntsagsbouillon i 10 min. Lad den trække i 5 min., hvorefter den spredes ud på en tallerken til afkøling.

Rens og skær alle grøntsagerne i små stykker og vend bulguren i sammen med hakket mynte, revet citronskal og chiliringe. Væd med lidt dressing og servér.


Søgeord: bulgur, spidskål, forårsløg, grønne, asparges, chili, olie-eddikedressing
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
bulgur, spidskål, forårsløg, grønne, asparges, chili, olie-eddikedressing
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bulgursalat-med-spidskaal-foraarsloeg-og-groenne-asparges/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her