Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bulgursalat med abrikoser og pinjekerner

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Bulgur "grov"
grov
4
dl
Vand
150
g
Abrikoser "tørrede, helst bløde"
tørrede, helst bløde
50
g
Pinjekerner
8
spsk
Persille "hakket"
hakket
Dressing
5
spsk
Olivenolie
2
spsk
Citronsaft
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Abrikoserne udblødes i vand et par timer hvis det er nødvendigt og skæres i små terninger. Bulguren overhældes med kogende vand, trækker ca. ½ time under låg og drypper godt af i en sigte.

Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande til de er gyldne. Rør i dem undervejs.Krydderurterne hakkes fint og dressingen blandes. Alt blandes sammen og smages til.


Søgeord: bulgur, abrikos, pinjekerner, persille, tilbehør, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
bulgur, abrikos, pinjekerner, persille, tilbehør, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bulgursalat-med-abrikoser-og-pinjekerner

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her