Bulgursalat med abrikoser og pinjekerner
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
250
g
Bulgur "grov"
4
dl
Vand
150
g
Abrikoser "tørrede, helst bløde"
50
g
Pinjekerner
8
spsk
Persille "hakket"
Dressing
5
spsk
Olivenolie
2
spsk
Citronsaft
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Abrikoserne udblødes i vand et par timer hvis det er nødvendigt og skæres i små terninger. Bulguren overhældes med kogende vand, trækker ca. ½ time under låg og drypper godt af i en sigte.
Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande til de er gyldne. Rør i dem undervejs.Krydderurterne hakkes fint og dressingen blandes. Alt blandes sammen og smages til.
Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande til de er gyldne. Rør i dem undervejs.Krydderurterne hakkes fint og dressingen blandes. Alt blandes sammen og smages til.
Søgeord: bulgur, abrikos, pinjekerner, persille, tilbehør, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
bulgur, abrikos, pinjekerner, persille, tilbehør, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
bulgur, abrikos, pinjekerner, persille, tilbehør, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bulgursalat-med-abrikoser-og-pinjekerner
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bulgursalat-med-abrikoser-og-pinjekerner