Bruschetta med gedeost, balsamico og soltørrende tomater
(1)
Antal
Ingredienser
Brød
Olivenolie
Hvidløgspulver
Gedeost
Balsamico glaze
Basilikum (frisk)
Soltørrede tomater
Lufttørret skinke
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel lidt olivenolie på brødskiverne og drys med ganske lidt hvidløgspulver. Rist dem i ovnen til de er gyldne. Smør dem derefter med gedeosten. Fordel balsamicoen ud over i zigzag mønster. Kom små stykke soltørrede tomater over og derefter iturevet frisk basilikum. Top op med lufttørret skinke i små rosetter.
Søgeord: bruchetta, bruschetta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Jubilæum , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad
Søgeord:
bruchetta, bruschetta
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Jubilæum , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad
Søgeord:
bruchetta, bruschetta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bruschetta-med-gedeost-balsamico-og-soltoerrende-tomater
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bruschetta-med-gedeost-balsamico-og-soltoerrende-tomater