Brookie
(1)
56 Stk.
Stk.:
Antal
Ingredienser
85
g
Kakaopulver
400
g
Sukker / melis / stødt melis
125
ml
Olie
4
stk
Æg
2
tsk
Vanille ekstrakt
250
g
Mel
2
tsk
Bagepulver
0,5
tsk
Salt
60
g
Flormelis / florsukker
Fremgangsmåde
Tag en skål frem og bland kakao, sukker og olie. Tilsæt æggene et ad gangen, rør derefter vaniljen i. Bland mel, bagepulver og salt og bland det i kakaoblandingen. Dæk dejen til med film og lad den stå i mindst 4 timer på køl. Opvarm ovnen til 180 grader og kom bagepapir på en plade.
Hæld flormelis på en tallerken og tag dejklumper med en ske, 2,5 cm kugler. Når de er rullet i flormelis er de nemmere at forme med fingrene. Placer dem på bagepladen og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 10-12 min.
Lad dem stå på pladen i et min. før de tages af og afkøles på en rist.
Søgeord: brookie, småkager, julesmåkager, kakaosmåkage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
brookie, småkager, julesmåkager, kakaosmåkage
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
brookie, småkager, julesmåkager, kakaosmåkage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brookie
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brookie