Brombæris serveret med nøddetrekanter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
Isen
250
g
Brombær
125
g
Canderal sukker
1
l
Yoghurt
Nøddetrekanter
100
g
Letta smør
75
g
Canderal sukker
1
stk
Æg
75
g
Hasselnødmel
75
g
Hvedemel
0,25
tsk
Kanel "stødt"
Fremgangsmåde
Isen
Brombær og canderal sukker koges op og blandes med yoghurten. Massen hældes i forme og fryses.
Nøddetrekanter
Alle ingredienser blandes sammen, stilles køligt . Smøres ud på smurt pergament papir og bages i ovnen i ca. 5 minutter ved 200 º. Tages ud og vendes, hvorefter de bages yderligere 5 minutter.
Tages ud af ovnen og skæres i trekanter, mens de stadig er varme.
Søgeord: brombæris, diabetes, mad, opskrifter, canderal, sukker, letta, smør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Diabetesmad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Barnedåb , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
brombæris, diabetes, mad, opskrifter, canderal, sukker, letta, smør
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Diabetesmad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Barnedåb , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
brombæris, diabetes, mad, opskrifter, canderal, sukker, letta, smør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brombaeris-serveret-med-noeddetrekanter/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brombaeris-serveret-med-noeddetrekanter/