Broget fiskepande
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Peberfrugt "rød"
1
stk
Peberfrugt "grøn"
15
g
Margarine
0,25
del
Hvidkål "ca. 700 g"
400
g
Torskefilet "ferske eller frosne"
1
spsk
Citronsaft
1
tsk
Salt
1
tsk
Paprika
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche
2 - 3
spsk
Purløg "klippet"
1
fed
Hvidløg "presset"
Tilbehør: groft brød eller ris
Fremgangsmåde
Peberfrugterne skæres i skiver, der svitses på panden i margarine. Hvidkålen snittes fint og svitses med, til den falder lidt sammen. Torskefileterne skæres i 2-3 stykker på tværs.
Fisken fordeles oven på grønsagerne. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og paprika. Låg lægges på panden og retten småkoger 6-10 min. afhængig af, om det er fersk eller frossen fisk.
Creme fraiche røres sammen med purløg og hvidløg.
Fisken fordeles oven på grønsagerne. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og paprika. Låg lægges på panden og retten småkoger 6-10 min. afhængig af, om det er fersk eller frossen fisk.
Creme fraiche røres sammen med purløg og hvidløg.
Søgeord: fiskepande, torskefileter, hvidløg, peber, hvidkål, citronsaft, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
fiskepande, torskefileter, hvidløg, peber, hvidkål, citronsaft, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
fiskepande, torskefileter, hvidløg, peber, hvidkål, citronsaft, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broget-fiskepande
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broget-fiskepande