Logo
www.mad-og-drikke.dk

Broccolisalat

(1) 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
buketter
Broccoli
300
g
Bacontern
1,5
dl
Solsikkekerner "eller pinjekerner"
eller pinjekerner
1
stk
Rødløg "hakket"
hakket
1,5
dl
Rosiner
Dressing:
500
ml
Cremefraiche / creme fraiche "9 %"
9 %
6
spsk
Mayonnaise "let"
let
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
5
tsk
Eddike
Salt
Peber

Lækkert tilbehør til næsten alt, især grillretter og laks


Fremgangsmåde

Sæt en gryde over med vand til broccolien, tilsæt salt. Skyld og skær broccolien i passende størrelse, kom ikke broccolien i vanden før dette koger. Når vandet koger skal broccolien kun ned i vandet i højeste 2 min., og op igen. Sigt al vand fra og skyld kort efter med koldt vand idet de ellers koger videre og mister deres sprødhed. Lad dem køle af i sigten.

 

Svits bacon og rist solsikkekernerne/pinjekerner på en tør pande, til de bliver gyldne. Hak rødløget i små tern. Bland broccoli, bacon, kerner, rødløg og rosiner i en skål. Bland dressingen og smag den til og vend den i salaten.

 

Stilles på køl indtil servering.

 



Søgeord: broccolisalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
broccolisalat
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her