Logo
www.mad-og-drikke.dk

Britts koteletter i fad

(1) 4 Personer

Britts koteletter i fad - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
5
stk
Svinekoteletter
1
glas
Champignon
1
pakke
Bacontern
2,5
dl
Piskefløde "evt. madlavningsfløde"
evt. madlavningsfløde
1
dåse
Flåede tomater
Basilikum (tørret)
Salt
Peber

Tilbehør: ris

Fremgangsmåde

Koteletterne brunes let på en pande. Derefter lægges de i et ovnfast fad.

Baconen steges sprød og fordeles sammen med de afdryppede champignons over kødet. Fløde, tomater, basilikum, salt og peber blendes til en ensartet sauce og hældes over koteletterne.

Retten sættes i ovnen ved 200° i ca. 40-45 min.



Søgeord: Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her