Logo
www.mad-og-drikke.dk

Britts koteletter i fad

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
5
stk
Svinekoteletter
1
glas
Champignon
1
pakke
Bacontern
2,5
dl
Piskefløde "evt. madlavningsfløde"
evt. madlavningsfløde
1
dåse
Flåede tomater
Basilikum (tørret)
Salt
Peber

Tilbehør: ris

Fremgangsmåde

Koteletterne brunes let på en pande. Derefter lægges de i et ovnfast fad.

Baconen steges sprød og fordeles sammen med de afdryppede champignons over kødet. Fløde, tomater, basilikum, salt og peber blendes til en ensartet sauce og hældes over koteletterne.

Retten sættes i ovnen ved 200° i ca. 40-45 min.



Søgeord: Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/britts-koteletter-i-fad/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her