Britts koteletter i fad
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
5
stk
Svinekoteletter
1
glas
Champignon
1
pakke
Bacontern
2,5
dl
Piskefløde "evt. madlavningsfløde"
1
dåse
Flåede tomater
Basilikum (tørret)
Salt
Peber
Tilbehør: ris
Fremgangsmåde
Koteletterne brunes let på en pande. Derefter lægges de i et ovnfast fad.
Baconen steges sprød og fordeles sammen med de afdryppede champignons over kødet. Fløde, tomater, basilikum, salt og peber blendes til en ensartet sauce og hældes over koteletterne.
Retten sættes i ovnen ved 200° i ca. 40-45 min.
Søgeord: Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, svinekoteletter, sv
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/britts-koteletter-i-fad/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/britts-koteletter-i-fad/