Brasekartofler
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler "kogte, kolde"
Fedtstof
Oregano (tørret)
Timian (tørret)
Salt
Rasp "evt."
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i ca. 5 min., hæld vandet fra og kom dem i en skål. Stil dem i køleskab i min. 2 timer til de er helt kolde. De kan med fordel koges dagen før.
Kom kartoflerne i en pose og bland med krydderier. Varm en stor pande op med fedtstof og kom kartoflerne på og lad dem stege til de er blevet varme og har fået en sprød stegeflade.
Søgeord: barsekartofler, brase kartofler, brasede kartofler, stegte kartofler, kartofler på panden
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
barsekartofler, brase kartofler, brasede kartofler, stegte kartofler, kartofler på panden
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
barsekartofler, brase kartofler, brasede kartofler, stegte kartofler, kartofler på panden
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brasekartofler
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brasekartofler