Boghvedepandekager med kantareller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2,5
dl
Boghvedemel
0,5
tsk
Salt
6
dl
Mælk
3
stk
Æg
25
g
Smør "til stegning"
Kantareller med persille:
1
fed
Hvidløg
250
g
Kantareller
25
g
Smør
Salt
Peber
1
stk
Citron
0,5
bundt
Bredbladet persille
50
g
Parmesanost
Fremgangsmåde
Bland mel og salt. Tilsæt halvdelen af mælken, og pisk dejen sammen. Tilsæt resten af mælken og æggene, og pisk dejen sammen. Steg pandekagerne gyldne i smør.
Kantareller med persille:
Hak hvidløg fint, og rens skær kantareller i mindre stykker. Steg hvidløg og kantareller smør i 5 minutter. Smag til med salt, peber og citronskal. Hak persille, og vend dem ned kantareller og pramesan.
Søgeord: boghvedepandekager, pandekager med kantareller, pandekager, kantareller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
boghvedepandekager, pandekager med kantareller, pandekager, kantareller
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
boghvedepandekager, pandekager med kantareller, pandekager, kantareller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boghvedepandekager-med-kantareller
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boghvedepandekager-med-kantareller