Blommekage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
175
g
Hvedemel
175
g
Fuldkornshvedemel
3
tsk
Bagepulver
1
tsk
Kanel "stødt"
1
knivspids
Salt
150
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
2,5
dl
Skummetmælk
50
g
Smør "smeltet"
500
g
Blommer
Smuldredej
1
dl
Havregryn
0,5
dl
Brun/mørk farin / puddersukker
50
g
Valnødder
1 kage - 16 stk.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader. For en springform (26 cm) med bagepapir. Bland de to slags mel sammen med bagepulver, krydderier og sukker. Pisk ægget let sammen med mælk og smelt smørret og rør de
tørre ingredienser i. Hæld dejen i formen.
Udsten blommerne, skær dem i både og tryk dem lidt ned i dejen. Bland havregryn med farin og hakkede valnødder og drys det over blommerne. Bag kagen midt i ovnen 45-60 min. Lad dem afkøle på en rist.
tørre ingredienser i. Hæld dejen i formen.
Udsten blommerne, skær dem i både og tryk dem lidt ned i dejen. Bland havregryn med farin og hakkede valnødder og drys det over blommerne. Bag kagen midt i ovnen 45-60 min. Lad dem afkøle på en rist.
Søgeord: bblommekage, kanel, bagepulver, havregryn, farin, valnødder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
bblommekage, kanel, bagepulver, havregryn, farin, valnødder
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
bblommekage, kanel, bagepulver, havregryn, farin, valnødder
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blommekage
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blommekage