Logo
www.mad-og-drikke.dk

Blommekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Blommekage
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
175
g
Hvedemel
175
g
Fuldkornshvedemel
3
tsk
Bagepulver
1
tsk
Kanel "stødt"
stødt
1
knivspids
Salt
150
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
2,5
dl
Skummetmælk
50
g
Smør "smeltet"
smeltet
500
g
Blommer
Smuldredej
1
dl
Havregryn
0,5
dl
Brun/mørk farin / puddersukker
50
g
Valnødder

1 kage - 16 stk.

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader. For en springform (26 cm) med bagepapir. Bland de to slags mel sammen med bagepulver, krydderier og sukker. Pisk ægget let sammen med mælk og smelt smørret og rør de
tørre ingredienser i. Hæld dejen i formen.

Udsten blommerne, skær dem i både og tryk dem lidt ned i dejen. Bland havregryn med farin og hakkede valnødder og drys det over blommerne. Bag kagen midt i ovnen 45-60 min. Lad dem afkøle på en rist.


Søgeord: bblommekage, kanel, bagepulver, havregryn, farin, valnødder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Søgeord:
bblommekage, kanel, bagepulver, havregryn, farin, valnødder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her