Blomkålsbøffer med ovnkartofler og avocadomayo
Tænd ovnen på 200°. Skær blomkål og løg i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og sæt bagepladen i ovnen i ca. 15 minutter, indtil blomkål og løg er gyldne.
Ovnkartofler:
Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skyl og hak persille. Hæld vandet fra butterbeans, og blend dem med bagt blomkål og løg, persille, salt og peber i en blender til en klistret, stadig grov masse. Form til bøffer, læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 20 minutter, til de er sprøde.
Avocadomayo:
Pres saften af citronen. Mos avocadokød, mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber med en stavblender. Tilsæt dild og skyllet persille, og blend igen.
Søgeord: blomkålsbøf, bøf af grøntsager, avocadomayonaise vegetarretter, vegetaropskrift, sunde opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
blomkålsbøf, bøf af grøntsager, avocadomayonaise vegetarretter, vegetaropskrift, sunde opskrifter
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blomkaalsboeffer-med-ovnkartofler-og-avocadomayo