Blåmuslinger i thaikarry og kokos
Servér evt. kogte jasminris til retten i stedet for brød. Vælg fuldkornsris, hvis du vil have lidt flere fibre i retten.
Blåmuslinger i thaikarry og kokos:
Rens muslingerne grundigt under rindende vand, brug evt. en grov børste. Tjek, at alle muslinger er lukkede, og kassér dem, der ikke lukker sig af sig selv efter et let bank mod køkkenbordet.
Halvér chilien, fjern frøene, og skær chilien i tynde strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Rens og snit forårsløg. Skyl sukkerærterne, og skær dem igennem på langs.
Steg karrypasta i lidt af den faste del af kokosmælken i en stor gryde med tilhørende låg eller i en wok med låg. Tilsæt resten af kokosmælken, og bring blandingen i kog.
Tilsæt chili, gulerødder og muslinger. Læg låg på, og kog det hele i ca. 4 minutter, så muslinger og grøntsager bliver dampet. Tilsæt forårsløg og sukkerærter, og kog videre i 1-2 minutter.
Smag saucen til med limesaft og fiskesauce.
Servering:
Kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig under tilberedningen. Servér retten drysset med frisk koriander og med brød til.
Søgeord: Blåmuslinger, thaikarry
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Blåmuslinger, thaikarry
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blaamuslinger-i-thaikarry-og-kokos/