Logo
www.mad-og-drikke.dk

Blåbær-æblecrumble med vaniljeyoghurt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Blåbær "gerne fra frost"
gerne fra frost
1
stk
Æble
2
spsk
Ahornsirup
1
spsk
Valnøddekerner
1
spsk
Smør
3
spsk
Grovvalsede havregryn
1
spsk
Usødede kokosflager
0,25
tsk
Kanel "stødt"
stødt
0,25
tsk
Ingefær "stødt"
stødt
Vaniljeyoghurt:
2
dl
Græsk yoghurt "10 %"
10 %
1
tsk
vaniljepulver/vanillepulver
2
tsk
Ahornsirup
0,5
stk
Citron

Prøv også at lave crumblen med frosne hindbær eller brombær.


Fremgangsmåde

Blåbærblanding:
Lad blåbærrene tø op, hvis du bruger bær fra frost. Skær æblet i små tern. Bland blåbær og æbletern med ahornsirup. Fordel blandingen i små skåle eller 1 stor.

 

Crumble-topping:
Tænd ovnen på 200°. Hak valnødderne. Smelt smørret. Bland havregryn, valnødder, kokosflager, smør og krydderier. Fordel blandingen over frugten, og bag crumblen i ovnen i ca. 20 minutter, eller til toppingen er sprød og gylden.

 

Vaniljeyoghurt:
Rør yoghurt med vaniljepulver, ahornsirup og citronsaft. Smag selv, om du foretrækker mere eller mindre sødme, syre eller vanilje.

 

Servér cumblen lun med vaniljeyoghurt ved siden af.



Søgeord: bærcrumble, blåbærcrumble, æblecrumble, crumbledej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
bærcrumble, blåbærcrumble, æblecrumble, crumbledej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blaabaer-aeblecrumble-med-vaniljeyoghurt/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her