Basilikum mørbrad i rødvinsauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Svinemørbrad
150
g
Bacon "i skiver"
30
g
Smør
0,25
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
2
dl
Rødvin
1
dl
Bouillon "vand + 2 terninger"
2,5
tsk
Basilikum (tørret)
2,5
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Tilbehør: ris og flutes
Fremgangsmåde
Rens mørbraden og skær den ud i portionsstykker. Brun dem i en gryde, til de er gyldne på begge sider.
Tag kødet op.
Tilsæt løg, hvidløg, rødvin, bouillon og basilikum. Lad det simre under låg i ca. 30 min.
Smag saucen til med salt og peber, og tilsæt fløden. Kom kødet tilbage i gryden og varm op.
Rist baconen på en pande og skær det i stykker. Tilsætttes retten lige inden servering.
Søgeord: mørbrad, rødvinssauce, bacon, hvidløg, bouillon, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Søgeord:
mørbrad, rødvinssauce, bacon, hvidløg, bouillon, piskefløde
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Søgeord:
mørbrad, rødvinssauce, bacon, hvidløg, bouillon, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/basilikum-moerbrad-i-roedvinsauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/basilikum-moerbrad-i-roedvinsauce