Barbecuelammeribben
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Lammebryst "udskåret med 2 ribben i hvert stykke"
Barbecue-sauce
2
dl
Tomatketchup
2 - 3
spsk
Olie
2
tsk
Brun/mørk farin / puddersukker
1
spsk
Chilisauce / chilisovs "sød"
0,5
tsk
Karry
2
fed
Hvidløg "pressede"
Fremgangsmåde
Lammebrystet sættes over varmen i kogende, letsaltet vand, og småkoger ca. 40 minutter. Tages op, løber af, og afkøles en smule.
Alle ingredienserne til barbecue-saucen røres sammen
Lammeribbenene pensles med barbecue-saucen og placeres på bradepandens ovnrist, der smøres let. Fintsigtet rasp strøs over, hvorpå der dryppes med olie eller smeltet smør. Gratineres i ovnen ved kraftig varme 225 grader i ca. 25 minutter.
Serveres lune.
Der er nok til 4-6 personer.
Alle ingredienserne til barbecue-saucen røres sammen
Lammeribbenene pensles med barbecue-saucen og placeres på bradepandens ovnrist, der smøres let. Fintsigtet rasp strøs over, hvorpå der dryppes med olie eller smeltet smør. Gratineres i ovnen ved kraftig varme 225 grader i ca. 25 minutter.
Serveres lune.
Der er nok til 4-6 personer.
Søgeord: barbecue, lammebryst, ribben, juleopskrifter, mad, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
barbecue, lammebryst, ribben, juleopskrifter, mad, jul
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
barbecue, lammebryst, ribben, juleopskrifter, mad, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/barbecuelammeribben
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/barbecuelammeribben