Bananbrød
(1)
Antal
Ingredienser
250
g
Bananer "modne"
250
g
Mørkt rørsukker
1,5
dl
Olie
3
stk
Æg
250
g
Mel
1
tsk
Salt
2
tsk
Natron
Brug gerne dette brød til brunch
Tilbehør: koldt smør
Fremgangsmåde
Mos bananerne med rørsukker og olie. Rør æggene i, et ad gangen. Bland mel, salt og natron og kom det i dejen og rør det godt sammen. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag i ca. 1 time ved 180 grader. Tjek med en strikkepind, om brødet er bagt, ellers må det have lidt længere. Afkøl brødet i formen, inden det vendes ud.
Tip: vend evt. lidt valnøddekerne i dejen, inden den bages.
Søgeord: bananbrød, brunch
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Søgeord:
bananbrød, brunch
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Søgeord:
bananbrød, brunch
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bananbroed/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bananbroed/