Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bananbrød

(1)

Bananbrød
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Bananer "modne"
modne
250
g
Mørkt rørsukker
1,5
dl
Olie
3
stk
Æg
250
g
Mel
1
tsk
Salt
2
tsk
Natron

Brug gerne dette brød til brunch

 

Tilbehør: koldt smør


Fremgangsmåde

Mos bananerne med rørsukker og olie. Rør æggene i, et ad gangen. Bland mel, salt og natron og kom det i dejen og rør det godt sammen. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag i ca. 1 time ved 180 grader. Tjek med en strikkepind, om brødet er bagt, ellers må det have lidt længere. Afkøl brødet i formen, inden det vendes ud.

 

Tip: vend evt. lidt valnøddekerne i dejen, inden den bages.



Søgeord: bananbrød, brunch
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Brød

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Madpakke egnet

Søgeord:
bananbrød, brunch

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her