Bagte rødspætteruller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
8
stk
Rødspættefileter
5
stilke
Frisk timian
1
fed
Hvidløg
1
stk
Citron "usprøjtet"
2
dl
Piskefløde
1
dl
Hvidvin
Salt
Peber
0,5
bundt
Bredbladet persille
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader. Rul rødspættefileterne sammen, og placér dem i et ovnfast fad. Hak timian og hvidløg fint, riv citronskallen, og drys den over fisken. Hæld fløde og hvidvin i formen, og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ca. 15 minutter, Hak persille, og drys den over fisken. Servér gerne fisken sammen med kartoffelmos.
Søgeord: bagt rødspætte, bagt fisk, bagte rødspætteruller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
bagt rødspætte, bagt fisk, bagte rødspætteruller
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
bagt rødspætte, bagt fisk, bagte rødspætteruller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-roedspaetteruller
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-roedspaetteruller