Bagte æbler med marcipan
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
4
stk
Æbler
1
spsk
Rosiner
1
spsk
Valnødder
150
g
Marcipan "ren rå"
4
spsk
Ahornsirup
Fremgangsmåde
Fjern æblernes kernehuse med et udstiksjern. Ælt 100 g marcipan med rosiner og hakkede valnødder, og stop fyldet ned i æblerne.
Stil æblerne i et smurt ovnfast fad, og riv resten af marcipanen hen over. Dryp godt med ahornsirup, og bag æblerne ved 175° i 15-20 min.
Spis dem, mens de stadig er varme, sammen med flødeskum eller rørt vaniljeis.
Stil æblerne i et smurt ovnfast fad, og riv resten af marcipanen hen over. Dryp godt med ahornsirup, og bag æblerne ved 175° i 15-20 min.
Spis dem, mens de stadig er varme, sammen med flødeskum eller rørt vaniljeis.
Søgeord: æbler, bagte, marcipan, juleopskrifter, rosiner, valnødder, ahornsirup, vaniljeis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
æbler, bagte, marcipan, juleopskrifter, rosiner, valnødder, ahornsirup, vaniljeis
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
æbler, bagte, marcipan, juleopskrifter, rosiner, valnødder, ahornsirup, vaniljeis
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-aebler-med-marcipan
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-aebler-med-marcipan