Bagte æbler med crispy top
(1)
4 Stk.
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
100
g
Havregryn
90
g
Mandelmel
110
g
Brun/mørk farin / puddersukker
0,5
tsk
Bagepulver
0,25
tsk
Salt
1
tsk
Kanel
115
g
Smør "smeltet"
55
g
Mandler "grofthakkede"
1
tsk
Vanilleessens
Server æblerne med en kugle vanilleis ovenpå og karamelsauce.
Fremgangsmåde
Vask æblerne godt og skær den i halve og fjern kernehuset med en hulske. Skær dem evt. lidt til i bunden så de står bedre. Kom æblerne i et ildfast fad.
Bland havregryn, mandelmel, brun farin, bagepulver, salt, kanel, grofthakkede mandler. Tilsæt det smeltede smør samt vanilleskstrakt. Bland sammen til en våd dej. Fordel massen ovenpå de halve æbler.
Kom stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 190 grader i 20 min. Fjerne stanniolen og bag endnu 20 min., indtil toppen er gylden brun og sprød.
Søgeord: bagte æbler, varm dessert, æbler i ovnen, juleæbler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
bagte æbler, varm dessert, æbler i ovnen, juleæbler
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
bagte æbler, varm dessert, æbler i ovnen, juleæbler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-aebler-med-crispy-top
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-aebler-med-crispy-top