Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte æbler med crispy top

(1) 4 Stk.

Bagte æbler med crispy top - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Havregryn
90
g
Mandelmel
110
g
Brun/mørk farin / puddersukker
0,5
tsk
Bagepulver
0,25
tsk
Salt
1
tsk
Kanel
115
g
Smør "smeltet"
smeltet
55
g
Mandler "grofthakkede"
grofthakkede
1
tsk
Vanilleessens

Server æblerne med en kugle vanilleis ovenpå og karamelsauce.


Fremgangsmåde

Vask æblerne godt og skær den i halve og fjern kernehuset med en hulske. Skær dem evt. lidt til i bunden så de står bedre. Kom æblerne i et ildfast fad.

 

Bland havregryn, mandelmel, brun farin, bagepulver, salt, kanel, grofthakkede mandler. Tilsæt det smeltede smør samt vanilleskstrakt. Bland sammen til en våd dej. Fordel massen ovenpå de halve æbler.

 

Kom stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 190 grader i 20 min. Fjerne stanniolen og bag endnu 20 min., indtil toppen er gylden brun og sprød.
 



Søgeord: bagte æbler, varm dessert, æbler i ovnen, juleæbler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
bagte æbler, varm dessert, æbler i ovnen, juleæbler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her