Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagt feta med tomater

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Feta "i blok"
i blok
400
g
Cherrytomater
100
g
Sorte oliven "uden sten"
uden sten
1
stk
Skalotteløg
0,5
bundt
Oregano (frisk)
4
stilke
Timian
1
stk
Citron "vasket"
vasket
2
spsk
Olivenolie
1
spsk
Honning
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

 

Læg fetaen i et ovnfast fad. Skær halvdelen af tomaterne over, og fordel de halve og hele tomater og oliven i fadet. Skær løg i skiver, og fordel det i fadet. Hak oregano og tmian, og fordel det i formen. Riv citronskallen, og pisk olie, citronskal, honning, salt og peber sammen med friskpresset citronsaft. Hæld dressingen over fetaen og tomaterne. Bag fetaen i ca. 20 minutter.

 

Server gerne fetaen med surdejsbrød.



Søgeord: bagt feta, feta i ovnen, fetaost, feta, tilbehør med feta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Suppe , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
bagt feta, feta i ovnen, fetaost, feta, tilbehør med feta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagt-feta-med-tomater/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her