Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagels med røget laks og wasabi-cremefraiche

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Bagels "hvede bagels"
hvede bagels
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche
2 - 3
tsk
Wasabi "pasta"
pasta
Peber "friskkværnet sort"
friskkværnet sort
250
g
Laks "røget"
røget

En klassisk amerikansk brunchret, der har fået en moderne drejning med japansk wasabi-pasta (peberrod) rørt ud i cremefraiche.

Tilbehør:
klippet purløg (valgfrit)
citronbåde (valgfrit)

Fremgangsmåde

Skær hver bagel over og rist dem let på begge sider. Hæld cremefraiche og wasabi-pasta i en skål og rør blandingen sammen, til den er ensartet. Smag til med sort peber.

Smør fire halve bagels med wasabi-blandingen. Top op med røget laks og evt. purløg og læg de andre fire bagelhalvdele øverst.

Server evt. med citronbåde.



Søgeord: bagels, røegt, laks, wasabi, brunch, morgenmad, peberrod
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
bagels, røegt, laks, wasabi, brunch, morgenmad, peberrod
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagels-med-roeget-laks-og-wasabi-cremefraiche/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her