Bacon mørbrad med grillede asparges
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, ikke helt igennem, som til hasselback kartofler.
Stik et par salvieblade ned i mellemrummene på hver kartoffel, og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, fordel små smørklatter hen over, og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.
Læg ca. 8 stk. friske salvieblade på mørbraden, og rul den i en blanding af rasp, fennikel, salt og peber.
Pak mørbraden ind i 6 skiver bacon, og grill den ca. 25 minutter med god afstand til kullene. Vend den jævnligt, og lad den hvile 5-10 minutter, inden den skæres i skiver.
Skær den træede del af aspargesene fra, og fordel dem i fire bundter. Læg en kvist salvie og timian ved hvert aspargesbundt, og hold bundtet sammen med en skive bacon.
Grill aspargesbundterne 6-8 minutter, og server dem til mørbraden sammen med kartofler, lidt salat og lun flute.
Søgeord: bacon, mørbrad, grillede, asparges, grillret, svinemørbrad, kartofler, timian, fennikel, salvie, grill
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Grill egnet , Sund opskrift
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Pinsefrokost , Fest
Søgeord:
bacon, mørbrad, grillede, asparges, grillret, svinemørbrad, kartofler, timian, fennikel, salvie, grill
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bacon-moerbrad-med-grillede-asparges