Logo
www.mad-og-drikke.dk

Avocadosuppe med nachochips

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
spsk
Olie
1
stk
Løg
1
stk
Gulerod / Gulerødder
2
fed
Hvidløg "(kan udelades)"
(kan udelades)
2
stilke
Bladselleri
8
dl
Grøntsagsbouillon "eller hønsebouillon"
eller hønsebouillon
2
dl
Yoghurt "naturel"
naturel
4
stk
Avocadoer "modne"
modne
2
spsk
Citronsaft
Peber "lidt"
lidt
Salt "evt."
evt.
1
bæger
Cremefraiche / creme fraiche "lille"
lille

Modne avocadoer kan blive til en meget lækker sommersuppe. Suppen spises kold med en skefuld cremefraiche og krydrede mexicanske nachochips og den har en meget frisk smag.

Tilbehør: nachochips eller evt. flutes

Fremgangsmåde

Rens grøntsagerne (løg, hvidløg, gulerod og bladselleri) og hak dem med en kniv. Svits dem i olien i en stor gryde til de bliver blanke. Hæld bouillon ved og lad det småkoge ½  time.

Kom grøntsagerne med halvdelen af suppen i en foodprocessor eller blender, og kør det til en cremet masse. Hæld det tilbage i gryden og stil det til afkøling. Pil avocadoerne og tag stenen ud. Kom dem i blenderen sammen med resten af bouillonen og kør også dette helt cremet.

Rør yoghurten i og stil det til afkøling. Bland de to dele når det er helt koldt og smag det til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

Server med cremefraiche og nachochips.



Søgeord: avocadosuppe, nachochips, suppe, forret, mad, opskrifter, avocado
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Konfirmation , Sommerfest , Fest

Søgeord:
avocadosuppe, nachochips, suppe, forret, mad, opskrifter, avocado
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/avocadosuppe-med-nachochips

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her