Asparges med dilddressing
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 20 Stk.
Stk.:
Antal
Ingredienser
20
stk
Asparges "hvide"
Dressing
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
2
spsk
Mayonnaise
1
spsk
Dild "hakket"
1
tsk
Estragon (frisk) "hakket, eller ½ tsk tørret "
Vineddike
Salt
Peber
3
stk
Æg "hårdkogte"
Fremgangsmåde
De træede ender skæres af, og aspargesene lægges skråt i en gryde med letsaltet kogevand. Hovederne bør ikke være dækket af vand. De koges i ca. 8-10 min og drypper af og lægges på et fad. Æggene hakkes og drysses over aspargesene.
Ingredienserne til dressingen røres sammen og serveres til.
Ingredienserne til dressingen røres sammen og serveres til.
Søgeord: asparges, forret, dilddressing
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Barnedåb , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
asparges, forret, dilddressing
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Barnedåb , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
asparges, forret, dilddressing
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asparges-med-dilddressing/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asparges-med-dilddressing/