Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinmarmelade med stjerneanis og vanilje

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 - 2 Glas

Ingen billede
Intet billede
1 - 2 Glas:
Antal
Ingredienser
Info
10
stk
Appelsiner "usprøjtede"
usprøjtede
5
dl
Vand
1
stk
Stjerneanis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
1
stk
Citron
500
g
Rørsukker
Atamon "til skylning af glas"
til skylning af glas

Fremgangsmåde

Skræl det yderste orange lag af appelsinerne. Skær skrællerne i tynde strimler, og kog dem i en en gryde med vand. Skær den hvide hinde af appelsinerne, så der kun er appelsinkød tilbage. Skær appelsinkødet i små tern, og hæld dem ned i en gryde med strimlerne sammen med stjerneanis og den flækkede vanilljestang. Tilsæt citronsaft, og ladt det simre i 30 minutter under låg på lavt blus. Tilsæt sukkeret, og lad det simre yderligere 30 minutter.

 

Hæld marmeladen på skoldede glas skyllet i Atamon. Opbevar marmeladen i køleskabet. Marmeladen kan holde sig uåbnet i 4-5 måneder og i 3-4 uger, efter den er taget i brug.



Søgeord: appelsinmarmelade, appelsinsyltetøj
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Syltning

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
appelsinmarmelade, appelsinsyltetøj
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinmarmelade-med-stjerneanis-og-vanilje/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her