Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinkylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "ca. 1500 g"
ca. 1500 g
2
spsk
Smør
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
2
stk
Appelsin "saften heraf"
saften heraf
Jævning "evt. jævningspulver til lys sauce"
evt. jævningspulver til lys sauce

Pynt:
appelsinskiver og persille
 

Fremgangsmåde

Skyl kyllingen ud- og indvendigt og dup den tør med køkkenrulle. Gnid den med lidt af appelsinsaften, også indvendigt. Smelt smørret sammen med sojasauce og salt og peber i en lille bradepande eller i et ovnfast fad.

Læg kyllingen i panden/fadet og pensl den omhyggeligt ud- og indvendigt med smør/sojablandingen. Steg kyllingen ved 175 grader i ca. 1 time, eller til der siver ufarvet kødsaft ud, når man stikker i låret. Under stegningen hældes appelsinsaft over kyllingen, og den dryppes et par gange.

Smag evt. skyen til med ekstra salt og peber og jævn evt. med jævningspulver.

Kyllingen sættes hel på bordet med appelsinsaucen hældt over. Tynde appelsinskiver lægges på fadet sammen med persille. Husk en skarp kniv til udskæring.


Søgeord: appelsinkylling, kylling, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
appelsinkylling, kylling, fjerkræ
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her