Appelsinkylling (diabetesvenlig)
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Løg "mellemstore, skåret i kvarte"
2
stk
Bladselleri "i skiver"
4
stk
Kyllingestykker "ca. 150 g pr. stk., inkl. ben"
1
spsk
Krydderurter " hakkede friske krydderurter (evt. persille, estragon, dild, purløg)"
3
spsk
Appelsinskal "revet"
5
spsk
Appelsinsaft
1
dl
Hønsekødssuppe "eller hønsebouillon"
Salt
Peber "friskkværnet"
Pynt
1
stk
Appelsin "i tynde skiver"
Brøndkarse
Fremgangsmåde
Blanchér løg og selleri i kogende vand i 2 min. Kom kylling, selleri og løg i et ovnfast fad, drys de hakkede krydderurter over sammen med den revne appelsinskal og tilsæt saften. Til sidst hældes suppen i. Smag til med salt pg peber.
Læg folie over fadet og stil det i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 1 time, indtil kyllingen er mør.
Retten garneres med appelsinskiver og brøndkarse.
Søgeord: appelsinkylling, kylling, diabtesopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
appelsinkylling, kylling, diabtesopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
appelsinkylling, kylling, diabtesopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinkylling-diabetesvenlig-/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinkylling-diabetesvenlig-/