Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinkylling (diabetesvenlig)

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Løg "mellemstore, skåret i kvarte"
mellemstore, skåret i kvarte
2
stk
Bladselleri "i skiver"
i skiver
4
stk
Kyllingestykker "ca. 150 g pr. stk., inkl. ben"
ca. 150 g pr. stk., inkl. ben
1
spsk
Krydderurter " hakkede friske krydderurter (evt. persille, estragon, dild, purløg)"
hakkede friske krydderurter (evt. persille, estragon, dild, purløg)
3
spsk
Appelsinskal "revet"
revet
5
spsk
Appelsinsaft
1
dl
Hønsekødssuppe "eller hønsebouillon"
eller hønsebouillon
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Pynt
1
stk
Appelsin "i tynde skiver"
i tynde skiver
Brøndkarse

Fremgangsmåde

Blanchér løg og selleri i kogende vand i 2 min. Kom kylling, selleri og løg i et ovnfast fad, drys de hakkede krydderurter over sammen med den revne appelsinskal og tilsæt saften. Til sidst hældes suppen i. Smag til med salt pg peber.

Læg folie over fadet og stil det i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 1 time, indtil kyllingen er mør.

Retten garneres med appelsinskiver og brøndkarse.



Søgeord: appelsinkylling, kylling, diabtesopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
appelsinkylling, kylling, diabtesopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinkylling-diabetesvenlig-

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her