Anisstænger
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
4
stk
Anisfrø
200
g
Smør "blødt"
200
g
Sukker / melis / stødt melis
375
g
Mel
2
tsk
Natron
2
dl
Pistacienøddekerner "hakkede"
4
spsk
Sirup
Ca. 80-90 stk.
Fremgangsmåde
Stød anisfrøene i en morter. Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt det øvrige. Rør/ælt dejen hurtigt sammen, gerne i en foodprocessor. Form dejen til tommelfingertykke stænger og læg dem på bagepapir.
Bag ved 175 grader i 12-15 min. Skær i snitter på ca. 2 1/2 cm og afkøl på en rist.
Bag ved 175 grader i 12-15 min. Skær i snitter på ca. 2 1/2 cm og afkøl på en rist.
Søgeord: pistacienødder, anisfrø, frugtstænger, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
pistacienødder, anisfrø, frugtstænger, juleopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
pistacienødder, anisfrø, frugtstænger, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/anisstaenger/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/anisstaenger/