Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andelevermousse med æble og sherry

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Andelevermousse med æble og sherry
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Andelever "eller kyllingelever"
eller kyllingelever
60
g
Smør
1
stk
Løg
1
stk
Æble
Salt
Peber
Sherry "tør"
tør

Fremgangsmåde

Dup leveren tør og fjern årestammer og sener. Steg leveren på panden ved god varme i knapt halvdelen af smørret 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Tag leveren af panden. Hak løget fint og skær æblet i små tern. Svits løgene klare og tilsæt æblerne. Når de er møre, mikses lever, æbler og løg med resten af smørret i en blender.

Kog panden af med sherry og kom det i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en skål og stil den i køleskabet.

Kugl moussen op med en varm ske og server med cornichoner, flute og salat.



Søgeord: andelevermousse , andelever, sherry, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
andelevermousse , andelever, sherry, juleopskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her