Andelevermousse med æble og sherry
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
300
g
Andelever "eller kyllingelever"
60
g
Smør
1
stk
Løg
1
stk
Æble
Salt
Peber
Sherry "tør"
Fremgangsmåde
Dup leveren tør og fjern årestammer og sener. Steg leveren på panden ved god varme i knapt halvdelen af smørret 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Tag leveren af panden. Hak løget fint og skær æblet i små tern. Svits løgene klare og tilsæt æblerne. Når de er møre, mikses lever, æbler og løg med resten af smørret i en blender.
Kog panden af med sherry og kom det i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en skål og stil den i køleskabet.
Kugl moussen op med en varm ske og server med cornichoner, flute og salat.
Søgeord: andelevermousse , andelever, sherry, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
andelevermousse , andelever, sherry, juleopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
andelevermousse , andelever, sherry, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andelevermousse-med-aeble-og-sherry
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andelevermousse-med-aeble-og-sherry