Andelevermousse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
Løg
150
g
Andelever "efterset og ordnet"
1
fed
Hvidløg
75
g
Smør
2 - 3
stk
Rosmarin (frisk) "nålene"
Salvie
Piskefløde
Salt
Peber
3
stk
Svesker "bløde, stenfri"
Sherry
Smør "smeltet"
Der er nok til 4-6 personer
Tilbehør:
oliven
tyttebærsyltetøj
purløg
evt. flutes
Tilbehør:
oliven
tyttebærsyltetøj
purløg
evt. flutes
Fremgangsmåde
Skær løg i skiver. Steg løg, lever og hvidløg på en pande i lidt smør, til leverne er let rosa indeni. Blend med krydderierne og resten af smørret. Tilsæt fløden lidt efter lidt. Smag til med sherry, salt og peber.
Kom moussen i en krukke, dæk den med smeltet smør og stil i køleskabet min. 2 timer. Drys med hakket purløg og server med oliven, syltetøj og evt. flutes.
Kom moussen i en krukke, dæk den med smeltet smør og stil i køleskabet min. 2 timer. Drys med hakket purløg og server med oliven, syltetøj og evt. flutes.
Søgeord: andelevermousse, andelever, julefrokost,
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
andelevermousse, andelever, julefrokost,
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
andelevermousse, andelever, julefrokost,
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andelevermousse
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andelevermousse