Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andelevermousse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Andelevermousse
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Løg
150
g
Andelever "efterset og ordnet"
efterset og ordnet
1
fed
Hvidløg
75
g
Smør
2 - 3
stk
Rosmarin (frisk) "nålene"
nålene
Salvie
Piskefløde
Salt
Peber
3
stk
Svesker "bløde, stenfri"
bløde, stenfri
Sherry
Smør "smeltet"
smeltet

Der er nok til 4-6 personer

Tilbehør:

oliven
tyttebærsyltetøj
purløg
evt. flutes

Fremgangsmåde
Skær løg i skiver. Steg løg, lever og hvidløg på en pande i lidt smør, til leverne er let rosa indeni. Blend med krydderierne og resten af smørret. Tilsæt fløden lidt efter lidt. Smag til med sherry, salt og peber.

Kom moussen i en krukke, dæk den med smeltet smør og stil i køleskabet min. 2 timer. Drys med hakket purløg og server med oliven, syltetøj og evt. flutes.


Søgeord: andelevermousse, andelever, julefrokost,
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Appetizer

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
andelevermousse, andelever, julefrokost,

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her