Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andebryst med akaciehonning

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2 - 3
stk
Andebryst "berberie"
berberie
500
g
Kartoffel / kartoflerer
4
spsk
Akaciehonning
2
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Knoldselleri
2
stk
Pastinak
200 - 300
ml
Hønsebouillon
Salt
Peber
Persille
Krydderurter "friske"
friske

Det er akaciehonningen, der gør hele forskellen i denne ret.. Tag dig tid,- retten tager mere end en time at lave

Fremgangsmåde
Rids skindet på andebrysterne, og der krydres med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10 minutter ved 180 grader. Smør skindsiden med honning og giv dem så 5 minutter ved 200 grader. Derefter skal de hvile indpakket i 20 minutter.

Snit grønsagerne groft og rist dem på en varm pande, til de tager farve og tilsæt derpå hønsebouillon. Tag derpå grønsagerne op, og saucen tilsættes væden fra anden og friskhakket persille. Jævn med lidt maizena.
Rodfrugterne serveres som tilbehør.

Røsti
Lav röstien ved at rive kartoflerne groft. Skyl kartoflerne og vrid væden fra i et viskestykke. Smelt lidt smør på en pande og steg en "pandekage" gylden på begge sider. Tilsæt evt. friske krydderurter efter eget valg.
 


Søgeord: andebryst, akaciehonning, kartofler, rodselleri, gulerødder, pastinak, hønsebouillon, persille, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
andebryst, akaciehonning, kartofler, rodselleri, gulerødder, pastinak, hønsebouillon, persille, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-akaciehonning/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her