And med svesker
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
3
kg
And / Ænder "gerne landand"
Salt
Peber
5
stk
Madæbler
10
stk
Svesker "uden sten"
Fremgangsmåde
Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker. Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°. Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over. Steg videre ved 200° i 1/2 - 1 time til den er mør.
Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon.
Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon.
Søgeord: landand, madæbler, svesker, juleopskrifter, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
landand, madæbler, svesker, juleopskrifter, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
landand, madæbler, svesker, juleopskrifter, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-svesker
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-svesker