Logo
www.mad-og-drikke.dk

And med rabarber

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Andebryst "berberie"
berberie
200
g
Rabarber
4
spsk
Blomsterhonning
8
spsk
Balsamicoeddike
1
stk
Citron
1
kvist
Rosmarin (frisk)

Fremgangsmåde
Rids andebrysterne på skindsiden i små kvadrater og steg herefter brysterne på skindsiden ved jævn varme
på en pande ca. 5-7 min., herefter 1-2 min. på den anden side. Brysterne hviler ved et lunt sted, så de bliver flot rosa.

Flæk rabarberne på langs og skær dem i ca. 5 cm lange stykker. Nedkog balsamicoeddiken samt rosmarin i en sauterpande sammen med honningen. Når det begynder at få saucekonsistens tilsættes rabarberne, som blot koges med forsigtigt ca. 1 min, så de stadig har konsistens og lidt sprødhed.

Riv citronskal udover retten ved servering. Skær herefter andebrysterne i tynde skiver og anret sammen med rabarber.

Kan serveres med sprøde kartoffelchips eller ovnstegte kartofler efter egen fantasi. Gem evt. halvdelen af rosmarinen til at hakken hen over retten ved servering.


Søgeord: berberie, andebryst, rabarber, blomsterhonning, balsamicoeddike, rosmarin, opskrift, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
berberie, andebryst, rabarber, blomsterhonning, balsamicoeddike, rosmarin, opskrift, hovedret
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her