And med kiwifrugt og hindbær

Varm grillen til middelvarme. Fjern alt overflødigt fedt fra andekødet. Rids kødet med en skarp kniv i et diagonalt mønster og bank det derefter med en kødhammer eller kagerulle, til det er ca. 1 1/2 cm tykt.
Læg andebrysterne i et dybt fad. Bland vineddike, brandy/cognac og honning i en lille skål og hæld det over kødet. Dæk fadet til og stil det koldt i ca. 1 time.
Lad andekødet dryppe af, men gem marinaden, og læg det på en grillerist. krydr med salt og peber og pensl med lidt olie. Grill det i 10 min., vend det, krydr med salt og peber og pensl igen med olie. Grill det i yderligere 8-10 min., til kødet er gennemstegt.
Saucen:
Gem 50 g hindbær og kom resten i en gryde. Tilsæt marinade og vin og brind det i kog. Lad saucen simre i 5 min., til den er kogt lidt ind.
Si saucen og pres bærrene igennem en sigte med bagsiden af en træske. Hæld saucen tilbage i gryden og rør jævningen i den. Varm den igennem under omrøring, indtil den tykner. Kom resten af hindbærrene i og krydr med salt og peber.
Skær andebrysterne i tynde skiver og anret dem i vifteform på varme tallerkner med kiwiskiver imellem. Hæld saucen over og server.
Søgeord: and på grill, grilloppskrift, andebryst
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
and på grill, grilloppskrift, andebryst
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-kiwifrugt-og-hindbaer/