And med kiwifrugt og hindbær

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Varm grillen til middelvarme. Fjern alt overflødigt fedt fra andekødet. Rids kødet med en skarp kniv i et diagonalt mønster og bank det derefter med en kødhammer eller kagerulle, til det er ca. 1 1/2 cm tykt.
Læg andebrysterne i et dybt fad. Bland vineddike, brandy/cognac og honning i en lille skål og hæld det over kødet. Dæk fadet til og stil det koldt i ca. 1 time.
Lad andekødet dryppe af, men gem marinaden, og læg det på en grillerist. krydr med salt og peber og pensl med lidt olie. Grill det i 10 min., vend det, krydr med salt og peber og pensl igen med olie. Grill det i yderligere 8-10 min., til kødet er gennemstegt.
Saucen:
Gem 50 g hindbær og kom resten i en gryde. Tilsæt marinade og vin og brind det i kog. Lad saucen simre i 5 min., til den er kogt lidt ind.
Si saucen og pres bærrene igennem en sigte med bagsiden af en træske. Hæld saucen tilbage i gryden og rør jævningen i den. Varm den igennem under omrøring, indtil den tykner. Kom resten af hindbærrene i og krydr med salt og peber.
Skær andebrysterne i tynde skiver og anret dem i vifteform på varme tallerkner med kiwiskiver imellem. Hæld saucen over og server.
Søgeord: and på grill, grilloppskrift, andebryst
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
and på grill, grilloppskrift, andebryst
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-kiwifrugt-og-hindbaer