Ananaskage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
3
stk
Æg
2,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
4
dl
Mel
1
spsk
Bagepulver
350
g
Ananas "Fra dåse"
Fedtstof "Til smøring af form"
Sukker / melis / stødt melis "Til drys i formen"
1 tærte, ca. 12 stykker
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Vend mel, bagepulver, og ananastern i massen. Hæld dejen i en smurt springform. Drys evt. med lidt sukker.
Bag kagen ved 225° grader i godt en halv time. Prøv med en strikkepind om noget dej hænger ved, hvis ikke er kagen færdig.
Serveres kold og smager egentlig bedst efter 2 dage.
Søgeord: ananaskage, kage, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
ananaskage, kage, dessert
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
ananaskage, kage, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananaskage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananaskage