Ananasbøffer
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500 - 600
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Æg
150
g
Flødeost naturel
4
stk
Ananasring
1
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Paprika
Tilbehør: kartoffelbåde med skræl eller kartoffelrøsti
Fremgangsmåde
Rør farsen med æg, 1 tsk. paprika, salt og peber. Formes til 4 store, lidt flade hakkebøffer og krydres med salt, peber og paprika. Steges ved svag varme på en pande. Lægges i et ildfast fad.
Rør flødeost og fløde sammen med 1 tsk. paprika. Læg en skive ananas ovenpå hver bøf og læg en god klat af flødeosten i hullet på ananasen.
Gratineres i ovnen ved 225° i ca. 10 min.
Søgeord: Ananasbøffer, bøffer, hakkebøf
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet
Søgeord:
Ananasbøffer, bøffer, hakkebøf
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet
Søgeord:
Ananasbøffer, bøffer, hakkebøf
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananasboeffer/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananasboeffer/