Amerikanske spareribs
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
1
kg
Revelsben
Krydderiblanding
1
spsk
Tomatpure
1
spsk
Honning
1
spsk
Vand
1
stk
Skalotteløg "Hakket"
1
fed
Hvidløg "Presset"
2
tsk
Salt
1
knivspids
Cayennepeber
Fremgangsmåde
Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad. Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside. Lad det trække køligt mindst et par timer.
Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader på nederste rille, til det er mørt. Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.
Lad kødet trække ca.20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene
Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader på nederste rille, til det er mørt. Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.
Lad kødet trække ca.20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene
Søgeord: revelsben, spareribs, ribben
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
revelsben, spareribs, ribben
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
revelsben, spareribs, ribben
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amerikanske-spareribs
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amerikanske-spareribs