Logo
www.mad-og-drikke.dk

Amaretti tranebær chokolade småkager

(1) 30 - 34 Stk.

Ingen billede
Intet billede
30 - 34 Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æggehvider
300
g
Mandelmel
4
spsk
Kakaopulver
280
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Soltørrede tranebær "evt. tørrede kirsebær"
evt. tørrede kirsebær
2
spsk
Amaretto likør "brug 2 spsk. + 1 tsk."
brug 2 spsk. + 1 tsk.
Til topping
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
4
spsk
Flormelis / florsukker

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 170 grader. Beklæd 2 bradepander med bagepapir. 


Pisk hviderne stive. Fold forsigtigt mandelmel, kakaopulver, sukker, tranebær og vanilje ekstrakt i. Hæld derefter langsomt likøren i.
Det skulle gerne ligne en tyk pasta og kan rulles til kugler. 


Tag 2 skåle frem, en til det alm sukker og en til flormelisen. Form kugler på størrelse med en valnød. Tril dem først i det alm sukker og dernæst i flormelisen. Tryk dem let flade og sæt dem i ovnen i 15 min. ved 170 grader. 


Lad dem køle af på en bagerist når de er færdige.


Tip: 
1. læg evt. tranebærrene i blød i likøren natten over
2. tilsæt evt. mandelessens for en mere intens smag



Søgeord: tranebærsmåkage, småkage, julesmåkage, amaretti kager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
tranebærsmåkage, småkage, julesmåkage, amaretti kager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/amaretti-tranebaer-chokolade-smaakager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her