After eight kage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
stk
Æg
300
g
Sukker / melis / stødt melis
125
g
Margarine "Smeltet"
4
spsk
Kakaopulver
225
g
Mel
1
tsk
Bagepulver
0,5
tsk
Natron
1
tsk
Salt
2,5
dl
Mælk
Creme
0,5
dl
Fløde
300
g
Flormelis / florsukker
10
dråber
Pebermynte
Overtræk
100
g
Chokolade "Mørk"
Fremgangsmåde
Æg og sukker piskes. Margarine blandes i sammen med kakaoen. Mel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen. Bred dejen ud i en lille bradepande på 24 x 30 cm, der er belagt med bagepapir.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min.
Creme:
Fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage. Smelt chokoladen og overtræk kagen når cremen er stivnet.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min.
Creme:
Fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage. Smelt chokoladen og overtræk kagen når cremen er stivnet.
Søgeord: after eight kage, kageopskrifter, kager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet
Søgeord:
after eight kage, kageopskrifter, kager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet
Søgeord:
after eight kage, kageopskrifter, kager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/after-eight-kage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/after-eight-kage/