Æblepeberrod
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
250
g
Æbler
2
spsk
Vand
Sukker / melis / stødt melis "evt."
1 - 2
spsk
Peberrod "reven"
Syltning.
Fremgangsmåde
Æblerne skrælles, skæres i både og kernehuset fjernes. Æblerne kommes i en gryde med vandet og koger under låg til de er meget møre. Piskes godt igennem eller gnides igennem en sigte. Smages til med peberrod og afkøles.
Serveres til oksekød, vildt, frikadeller, medisterpølse m.m.
Serveres til oksekød, vildt, frikadeller, medisterpølse m.m.
Søgeord: æbler, vand, sukker, reberrod, syltning, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Veganermad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
æbler, vand, sukker, reberrod, syltning, mad
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Veganermad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
æbler, vand, sukker, reberrod, syltning, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aeblepeberrod
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aeblepeberrod