Logo
www.mad-og-drikke.dk

Adventsgryde

(1) 4 Personer

Adventsgryde
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Hamburgerryg
2
stk
Porrer
1
stk
Peberfrugt "Rød"
Rød
0,5
spsk
Tomatpure
0,5
dl
Bouillon
4
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
l
Vand
2
tsk
Karry
1
stk
Peberfrugt "Grøn"
Grøn
1
fed
Hvidløg
3
spsk
Mel
2
dl
Fløde
Smør
5
dl
Ris
1
spsk
Olie
Salt
Peber

Rigtig jule gryderet

Fremgangsmåde
Hamburgerryggen skæres i skiver og letsteger i smør med karry. Tilsættes porrer i strimler, peberfrugter også i små strimler, tomatpure samt mel og bouillon. Småkoger under låg til grøntsager og kød er mørt, ca. 15 min.
Derefter tilsættes fløde og gryden tages af varmen, mens creme fraichen røres i. Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber.

Drysses med persille inden serveringen med løse ris til.


Søgeord: Adventsgryde, gryderet, julemad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Søgeord:
Adventsgryde, gryderet, julemad

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her