Adventsgryde
(1)
4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Hamburgerryg
2
stk
Porrer
1
stk
Peberfrugt "Rød"
0,5
spsk
Tomatpure
0,5
dl
Bouillon
4
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
1
l
Vand
2
tsk
Karry
1
stk
Peberfrugt "Grøn"
1
fed
Hvidløg
3
spsk
Mel
2
dl
Fløde
Smør
5
dl
Ris
1
spsk
Olie
Salt
Peber
Rigtig jule gryderet
Fremgangsmåde
Hamburgerryggen skæres i skiver og letsteger i smør med karry. Tilsættes porrer i strimler, peberfrugter også i små strimler, tomatpure samt mel og bouillon. Småkoger under låg til grøntsager og kød er mørt, ca. 15 min.
Derefter tilsættes fløde og gryden tages af varmen, mens creme fraichen røres i. Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber.
Drysses med persille inden serveringen med løse ris til.
Derefter tilsættes fløde og gryden tages af varmen, mens creme fraichen røres i. Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber.
Drysses med persille inden serveringen med løse ris til.
Søgeord: Adventsgryde, gryderet, julemad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
Adventsgryde, gryderet, julemad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
Adventsgryde, gryderet, julemad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/adventsgryde/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/adventsgryde/