Logo
www.mad-og-drikke.dk

Abrikostærte

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Abrikoser "Friske"
Friske
50
g
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Majsstivelse
200
g
Tærtedej "Færdig tærtedej"
Færdig tærtedej
Vand "Eller 1 lille æg til pensling"
Eller 1 lille æg til pensling
1
spsk
Perlesukker

Tilbehør: cremefraiche, flødeskum eller is

Fremgangsmåde

Vask abrikoserne og skær dem i kvarter uden sten. Vend dem sammen med sukker og majsstivelse. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir og læg frugten på dejen. Fold kanterne op til en kant. Pensl kanten med sammenpisket æg eller vand og drys med perlesukker. Bag tærten midt i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

Server den varm, lun eller afkølet med cremefraiche, flødeskum eller is.

Tip
Abrikoser fra dåse kan bruges, men skal ryppes godt af og tørres på køkkenrulle.



Søgeord: abrikostærte, desserttærte, tærte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
abrikostærte, desserttærte, tærte
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her