Abrikosfromage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
125
g
Abrikoser "Tørrede"
2
dl
Vand
85
g
Sukker / melis / stødt melis
4
blade
Husblas
2,5
dl
Piskefløde "Pisket til skum"
2
stk
Æggehvider "Stiftpiskede"
Pynt:
flødeskum
abrikoser
evt. revet chokolade
flødeskum
abrikoser
evt. revet chokolade
Fremgangsmåde
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 1/2-1 døgn. 8 hele abrikoser tages fra til pynt. Resten pureres og smages til med sukker. Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen. Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt.
Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.
Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.
Søgeord: abrikosfromage, fromage, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
abrikosfromage, fromage, dessert
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
abrikosfromage, fromage, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/abrikosfromage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/abrikosfromage