Logo
www.mad-og-drikke.dk

Abrikosfarseret svinekam

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Abrikosfarseret svinekam
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1200
g
Svinekam
1
spsk
Salt "Groft"
Groft
1
tsk
Olie
1
stk
Skalotteløg "Finthakket"
Finthakket
25
g
Smør "Eller margarine"
Eller margarine
2
spsk
Olie
100
g
Abrikoser "Tørrede, hakkede"
Tørrede, hakkede
2
fed
Hvidløg "Knust"
Knust
1
spsk
Salvie "Grofthakket"
Grofthakket
100
g
Brødkrumme
1
stk
Æg "Sammenpisket"
Sammenpisket
1
tsk
Mel
3
dl
Æblecider "Eller hvidvin"
Eller hvidvin
Salt
Peber

Farseret svinekam

Fremgangsmåde
Sautér løg i olie og smør/margarine og bland det med hk. abrikoser, salvie, hvidløg, brødkrumme, salt, peber og æg.

Læg fyldet på den udfoldede steg og snør den fast sammen herom. Gnid med salt. Læg den i bradepande, pensl med olie.

Stil den i kold ovn, stil ovnen på 180º i 1½ time og skru salt og peber op til 225º de sidste 15-20 min.
Si kødsaften og skum fedtet af. Bland ca. ½ dl skysauce med mel og cider og bring i kog til saucen jævner.

Skær stegen ud efter 15 min., og server den med brandvarm sauce og ovnristede kartofler og grønsager.


Søgeord: farseret svinekam, juleopskrifter, svinekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
farseret svinekam, juleopskrifter, svinekød

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her