Valnøddepleskner
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
stk
Æg
75
g
Sukker / melis / stødt melis
75
g
Valnøddekerner
75
g
Mel
Ca. 45 stk. lækkert julebag
Fremgangsmåde
Æggene sammenpiskes med sukker, og tilsættes de finthakkede valnøddekerner og mel.
Dejen sættes på en velsmurt bageplade i små toppe.
Bages ved god varme (200 grader) ca. 8 minutter. Kagerne må ikke stilles for tæt sammen, da de flyder lidt ud under bagningen.
Dejen sættes på en velsmurt bageplade i små toppe.
Bages ved god varme (200 grader) ca. 8 minutter. Kagerne må ikke stilles for tæt sammen, da de flyder lidt ud under bagningen.
Søgeord: valnøddepleskner, julebag, juleopskrifter, mad, valnøddekerner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
valnøddepleskner, julebag, juleopskrifter, mad, valnøddekerner
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
valnøddepleskner, julebag, juleopskrifter, mad, valnøddekerner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddepleskner/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddepleskner/