Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tranebærkompot med rødvin

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Tranebær
2
dl
Vand
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Rødvin
2 - 3
stk
Kryddernelliker
1
spsk
Appelsinsaft "siet"
siet

Fremgangsmåde
De skyllede tranebær løber af og sættes over varmen i kogende vand, tilsat sukker. Efter 10-12 minutter tages bærrene op med en hulske, og lægges i en skål.

Sukkerlagen koger lidt ind, rødvin, nelliker og appelsinsaft tilsættes og småkoger, til lagen begynder at blive jævn, hvorpå den hældes over bærrene.


Søgeord: tranebærkompot, rødvin, juleopskrifter, jul, mad, tranebær, kryddernelliker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
tranebærkompot, rødvin, juleopskrifter, jul, mad, tranebær, kryddernelliker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot-med-roedvin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her